This is a free Purot.net wiki
  • View:

14. Aktiivisten palkitseminen

Paikalliskehittämisen käsikirjan 14. kysymys: Aktiivisten palkitseminen

Millaisia tapoja olette käyttäneet yhteisössä toimivien aktiivisten palkitsemiseen? Millaisia motivointikeinoja olette käyttäneet?

Kiteytys kommenteista syksyllä 2018

Yhteisössä toimivien aktiivisten palkitsemiseen on käytetty erilaisia palkintoja sekä yhteistä porukalla tekemistä, kuten yhdessä syömään menemistä, leffalippujen ja joululahjojen antamista. Aktiivisille on perustettu omia yhteisöjä, kuten WhatsApp-ryhmiä, yhteistä viestintää ja tsemppaamista varten. Halauskulttuuri ja vertaistuki auttavat myös.

 

Lue lisää kommentteja sivun Keskustelu & Ideoi -osiosta ja lisää oma kommenttisi, kiitos!

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Facebook-ryhmästä kommentti:

Lempäälän Yrittäjät palkitsee vuosittain Vuoden Yrittäjän ja tänä vuonna myös Vuoden Yksinyrittäjän Y-gaalassa lokakuussa. Y-gaala on maksuton jäsenistön iltatilaisuus, johon osallistumalla saa yhdistyksen jäsenmaksun takaisin tarjoilujen ja ohjelman muodossa. Meillä on käytössä aktiivijäsenten WhatsApp-ryhmä, jossa tsemppaamme toisiamme. Samoin yrittäjien aamukahvit perjantaisin eli Y-kahvit sekä yhteisölliset työpäivät Ideahuoneella antaa toisillemme vertaistukea kasvokkain. Lempäälän Yrittäjien hallitus jakaa tehtäviä tasapuolisesti ja sen mukaan, mitä kukin haluaa ja ehtii tehdä. Itse olen osaltani tuonut halauskulttuuria tapaamisiin, joten tavattaessa halaamme toisiamme.
PauliinaMakela   (01.10.2018 18:19)
  Reply

Facebook-ryhmästä kommentti:

Norsulla on vuosittain palkittavina Vuoden Maaseudun Kehittäjä, Vuoden Tulokas, Vuoden Virkamies ja Vuoden Nuoriso tai Yhteisö Leader hanke. Maineen ja kunnian lisäksi maaseudun kehittäjä saa norsu kiertopatsaan, oman norsupatsaan ja kunniakirjan, tulokas ja virkamies saavat norsupatsaan ja kunniakirjan, Nuoriso tai Yhteisö Leader hanke saa 200 e stipendin ja kunnakirjan. Näillä palkitaan siis alueemme toimijoita.

Hallituksen jäseniä Norsu palkitsee silloin tällöin anomalla heille kylätoiminnan pinssejä.
PauliinaMakela   (01.10.2018 18:18)
  Reply

Facebook-ryhmästä kommentti:

Hyvä fiilis tekemiseen lähtee toki porukasta itsestään, mielestäni pj on tässä isossa roolissa. Ollaan käyty yhdessä syömässä, pieniä muistamisia (lippuja leffaan, joululahjat jne perinteiset) ja myös työnjaosta ollaan puhuttu, ettei nakki napsahda aina sille 1 ja samalle tyypille.
PauliinaMakela   (01.10.2018 18:18)
  Reply